Informació legal

castellosom.com, és un domini en internet de titularitat:

Ajuntament de Vva. de Castellón

Plaça Ajuntament, 8 – CP: 46270
Telèfon: 962450100

 

L’Ajuntament, mitjançant aquest espai web, posa a la disposició dels diferents usuaris l’accés i utilització de serveis i informació referents tant al seu àmbit d’actuació com, si es dóna el cas, proporcionats per tercers.

Aquest lloc web i tots els seus continguts, incloent els textos, imatges, vídeos, codis i qualsevol altre material, són propietat de l’Ajuntament o de tercers que han autoritzat el seu us.

La informació i elements divulgats a través d’aquestes pàgina es troben protegits per les lleis espanyoles i internacionals sobre Propietat Industrial i Intel·lectual. Per aquest motiu es prohibeix la seua reproducció, distribució i comunicació pública sense l’autorització expressa de l’Ajuntament.

 

Termes i condicions d’ús

Es considera usuari d’aquest lloc web qualsevol que accedisca i utilitze el mateix. La condició d’usuari comporta la total acceptació de les condicions establertes en el present Avís Legal i en les especials que puguen establir-se per a determinats serveis i utilitats. Els usuaris adquireixen el compromís d’ajustar la seua actuació a les citades condicions i a observar el disposat per la normativa legal, així com a les instruccions i avisos que es posen en el seu coneixement.

Es prohibeix la reproducció total o parcial dels continguts d’aquesta Web sense citar el seu origen o sol·licitar autorització.

L’Ajuntament no és responsable dels continguts situats fora de la seua web, en els llocs web de tercers, als quals es puga accedir mitjançant o a través d’enllaços situats en el lloc web de l’Ajuntament. En el cas de fòrums oberts o espais d’opinió en les seues pàgines web, l’Ajuntament no s’obliga a controlar les opinions o informacions abocades pels usuaris, però es reserva el dret a eliminar aquelles que puguen resultar contràries a la legalitat vigent, especialment quan impliquen una vulneració dels drets i llibertats fonamentals, als bons usos i als presents termes i condicions. l’Ajuntament no serà responsable de possibles danys o perjudicis que es pogueren derivar d’interferències, omissions, interrupcions, avaries o desconnexions en el funcionament operatiu d’aquest sistema electrònic, motivades per causes alienes a l’Ajuntament, o com a conseqüència d’ajustaments o problemes tècnics propis; així com de danys que puguen ser causats per virus informàtics i per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control de l’Ajuntament.

L’Ajuntament es reserva el dret de modificar els termes i condicions establerts en el present Avís Legal.